Tæpperens København

Tæpperens i København udføres.

Vi tilbyder tæpperens af løse tæpper i hele København. Du kan enten komme ind med dit tæppe i vores forretning på Østerbro, eller vi kan hente dit tæppe hjemme hos dig selv mod et kørselstillæg. Find os her

Tæpperensning – professionelt og rent

Rens af tæpper kræver en specialiseret viden og et avanceret produktionsanlæg. I virkeligheden bliver langt de fleste tæpper vasket. Men vore kunder spørger og søger næsten altid efter tæpperensning, så derfor kalder vi det tæpperens. Se vores renseri priser her

Vi tilbyder den bedste tæpperensning i København

Vi har et samarbejde med Møbel- og Tæpperenseriet i Farum, som er det største tæpperenseri i Danmark. Tæpperenseriet har renset tæpper for os siden 1995. Det er en af de bedste underleverandører, vi har til at vaske vores kunders tæpper. Virkelig god kvalitet og meget sjældent klager. De har eksisteret siden 1958, og de har investeret meget i produktionsudstyr og udvikling. Du betaler samme pris uanset om du indleverer dit tæppe til rens hos os på Østerbrogade 87, 2100 København Ø, eller du kører til Farum med dit tæppe.

Tæppevask hos Møbel- og Tæpperenseriet

Vask af ægte tæpper

Vi får indleveret rigtig mange ægte tæpper til rens. Ligeledes her får vi stort set altid gode tilbagemeldinger. 60 års erfaring til udvikling af skånsomme og effektive vaskemetoder af ægte tæpper kan ses. Det handler om både at kunne fjerne pletter, snavs og sand effektivt men samtidig også give tæppet dybde i farverne igen og glans. De ægte tæppers fine materialer bliver der passet godt på her.

Skånsom behandling af dit ægte tæppe

Hvordan renses tæpperne?

Tæppebankning

Processen starter med, at tæppet bliver banket. Det er vigtigt at få fjernet sandkorn inden vask, da disse ikke fjernes automatisk i selve vasken. Det skyldes, at knuderne i et vådt tæppe holder på sandkornene. Tæppets levetid forlænges betydeligt ved at fjerne sandkorn, da disse er med til at slide på tæppet nedefra.

Behandling af pletter

Pletter på tæpper er ikke altid nemme at få af. Det skyldes bl.a., at de som regel har siddet på i lang tid og p.g.a. tidsfaktoren sætter sig mere fast på tæppet. Derfor er pletbehandling inden selve vasken afgørende for resultatet. Effektive pletbehandlingsmidler kan ofte fjerne pletter helt eller formindske dem væsentligt, så tæppet fremstår indbydende igen.

Selve tæppevasken

Efter pletbehandlingen overføres tæpperne til store kar, hvor de flyder rundt. Vigtigt her er, at der er tilsat lanolinholdige sæber, der gør, at ulden ikke affedtes i processen. Det er vigtigt for tæppets smudsafvisende egenskaber, dets glans og slidstyrke.
Derefter vaskes tæppet igennem på gulvet. Og sidst vaskes det igen i kar, skylles og presses.

Tørring af tæppet

Herefter hænges tæppet til tørring i et tørrerum. Denne del har udover tørringen af tæppet også et desinficerende element. Temperaturen er her så høj, at eventuelle møl eller støvmider elimineres. Til sidst efterkontrolleres tæppet, og hvis nødvendigt behandles evt. resterende pletter igen, og vasken gentages.