Skjortevask

Skjortevask, skjorterens og strygning udføres fra dag til dag. Tilbud på 5 skjorter: Vi vasker og stryger dine skjorter for kun kr. 22,- pr. skjorte, når du indleverer mindst 5 skjorter samlet! Kom ind til Flex Rens, Østerbrogade 87 – 2100 København Ø.

Professionelt skjortemaskineanlæg

Vi har eget vaskeri med en moderne skjortemaskine samt manchet- og kravepresse, hvilket gør os i stand til at vaske og presse mange skjorter professionelt til en overkommelig pris.

Vaskemaskine 22 kg.

Vask og pres af skjorter

Skjorter med vanskelige pletter bliver først forbehandlet, hvorefter de vaskes effektivt og skånsomt i vores industrivaskeanlæg.

Strygningen af skjorterne starter med, at krave og manchetter bliver presset på en krave- og manchetpresse. Skjorterne bliver derefter omhyggeligt presset og tørret på skjortemaskinen i én arbejdsgang.

Vores skjorteservice inkluderer ophængning på bøjle og indpakning i plastik. Vi kan også folde og pakke dine skjorter til rejsebrug.

Ekspresservice

Husk, at står du i en nødsituation og har meget travlt, kan vi normalt have dine skjorter klar samme eftermiddag, hvis du afleverer dem om morgenen. Den service er gratis.