Gardinrens & Gardinvask

Hos Flex Rens & Vask på Østerbrogade 87, tilbydes professionel og skånsom rengøring af gardiner, til både erhverv og private. Vi kan både rense og vaske dine gardiner, alt efter dine ønsker og behov. Selvfølgelig altid med hurtigste levering.

Gardinrens
Rens og vask af gardiner

Gardiner og indeklima

Gardiner er udsatte tekstiler, da de hænger fremme dag ud og dag ind. De samler støv med tiden, hvorved de påvirker indeklimaet negativt, hvis de ikke friskes op engang imellem.

Rengøring af gardiner er derfor medvirkende til at bibeholde et godt indeklima. Derudover forlænges levetiden af gardinerne ved regelmæssig pleje.

Rens eller vask og pres

Alt efter tekstilsammensætning og behov udføres enten en rens eller vask i vore moderne maskiner på den mest skånsomme måde. Gardinerne efterbehandles på gardinpressen eller dampes, således at det mest professionelle resultat opnåes. Derefter er gardinerne lige til at hænge op.

Leveringstid for gardinrens og gardinvask

Vi rengører mange gardiner både til private og erhverv. Normalt har vi en leveringstid på 1-2 dage. Vil du gerne undvære dem kortest mulig tid, så ring til os for at aftale en bestemt dag – vi er meget fleksible hvad angår leveringstid.

Gardinservice for virksomheder og institutioner

Vi kan tilbyde at udføre hele processen fra nedtagning, renholdelse/presning og ophængning igen for virksomheder og institutioner.

Kontakt os bare og vi giver jer gerne et tilbud på ydelsen. Vi kommer og afhenter på en aftalt dag, der passer jer bedst og leverer tilbage igen så hurtigt som muligt.

Rens af gardiner for noma
Rens af gardiner for noma
Ophængning af gardiner hos noma
Ophængning af gardiner hos noma