Canada Goose

Hos Flex Rens på Østerbrogade 87, giver vi dig professionel og nænsom rensning af din Canada Goose jakke. For den skal helst ikke i vaskemaskinen! Læs mere her.

Rens af Canada Goose

Canada Goose jakker skal i langt de fleste tilfælde renses og ikke vaskes. Det kan du tjekke i jakkens renholdelsesanvisning, hvor tekstilsymbolerne fremgår. Hvad de betyder, kan du se her: Tekstilsymboler.

Vær opmærksom på at fabriksgarantien på jakken bortfalder, såfremt den behandles forkert. D.v.s. hvis den vaskes, når der står, den skal renses.

Vi kan tilbyde en professionel og skånsom rensning af din dyrebare Canada Goose jakke. Efterhånden får vi mange jakker ind af mærket Canada Goose, også fra steder der ikke har mod på at udføre renholdelsen af dem. Derfor har vi fået opbygget en god portion erfaringmængde, som også kommer dig til gode som kunde.

Der er en del falske produkter, overvejende fra Asien, i omløb. Eftersom kopierne ikke kan leve op til de originale produkters egenskaber ejheller i forbindelse med renholdelse, finder vi det på sin plads at berøre emnet kort i det efterfølgende.

Canada Goose

Efterligninger af Canada Goose

Det kan være svært for menigmand ved første øjekast, at vurdere om man har at gøre med en autentisk udgave. Den bedste måde at være sikker på at jakken er original, er at købe den gennem en autoriseret forhandler.

Købes den brugt skal du bede om den originale kvittering fra forretningen, hvor den er købt. Hvis prisen, uanset om jakken er ny eller brugt, er meget under normalprisen, skal man være på vagt.

Der findes flere vejledninger om forskellen mellem den ægte og uægte vare. Her er nogle links, både på dansk og engelsk, til et par stykker af dem.

  • Canada Goose har deres egen side, hvor de omtaler emnet og har en liste over internetvirksomheder, der sælger kopiprodukter.
  • Solbrilleguiden.net har en vejledning, som forklarer, hvordan du genkender en ægte Canada Goose jakke.

Rens af North Face jakker

Udover Canada Goose har vi også stor erfaring i at rense andre mærkevarejakker som eksempelvis North Face Jakker. Så kig bare forbi hvis du har en jakke, som du er i tvivl om, hvordan skal renholdes. Vi ordner den gerne for dig, men kan også give dig et råd vedr. vedligeholdelsen af den.

Så er du øm over din North Face Jakke, så kom til os!