Brudekjoler

Hos Flex Rens på Østerbrogade 87, tilbyder vi dig kompetent og professionel specialrens af din brudekjole. 27 års erfaring stilles til din rådighed. Og vi er selvfølgelig også medlem af Dansk Renseri Forening.

Rens af brudekjole

Det kan næsten altid betale sig at rense sin brudekjole efter brug. Enten fordi du vil gemme den som minde om en uforglemmelig dag – og hvem ved – måske er der senere i livet én, der gerne vil stråle i den igen? Men også i tilfælde af at du vil sælge den, er det næsten et must, at den er ren og indbydende.

Rens af brudekjoler - Flex Rens

Rens din brudekjole hurtigt efter brug

Som ved alle andre tekstiler er det vigtigt ikke at vente for længe, da pletterne sætter sig med tiden og bliver sværere at få af.

Hvis du alligevel har valgt, at den skal renses så lad være med at vente, da du for de samme penge således får et bedre resultat.

Specialrensning af brudekjoler

Vi kan tilbyde dig vores ekspertise til rensning af din sarte brudekjole. Flex Rens har gennem årene opbygget en erfaring i professionel og nænsom behandling af brudekjoler. Og vi har mange af dem – adskillige hver uge.

Mange renserier er usikre m.h.t. behandling af brudekjoler. Det er forståeligt nok, specielt hvis du ikke har mange af dem. Det kræver megen erfaring og en absolut professionel maskinpark. Det får du hos os. Vi kan tilbyde både rens og wetclean/aquaclean/vådrens for nu at nævne alle metoderne.

En af de vigtige ting i forbindelse med rensning af brudekjoler er forbehandlingen. Mange brudekjoler er meget beskidte forneden. Og det er faktisk en udfordring at få den del rengjort. Det skyldes bl.a. stofferne der er anvendt i brudekjolen. Vi bruger meget tid på forbehandlingen – ofte 20-30 minutter – men det giver så også et godt resultat. I processen indgår forbehandling, selve rensningen og til sidst håndstrygning af kjolen.

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål i relation til rens af din brudekjole.