Renseri Nørrebro

Søger du et renseri på Nørrebro?

Måske du har fundet os, fordi du lige har været inde at søge på “renseri Nørrebro” eller noget lignende på Google. Selvom vores renseri ligger på Østerbrogade 87, tillader vi os at præsentere os som en oplagt mulighed. Vi ville derfor gerne bede om et minut af din tid og præsentere os for dig. Du kan læse mere om os her

Nørrebro er en del af vores renseri`s lokalområde

Vi har rigtig mange renseri kunder fra Nørrebro. Og mange er kommet til de seneste år. Selvfølgelig ikke så mærkeligt eftersom vores renseri ligger tæt op af Nørrebro. Udviklingen har været og går hen imod, at flere renserier lukker. Det kan vi godt mærke. Hvis man har været kunde i et renseri over en årrække, er tilfreds og har tillid kan det være en udfordring at skulle vælge et nyt renseri.

Mange års erfaring er vores største aktiv

Flex Rens har været ejet af Anders Meldgaard siden 1995. “Efter en videregående akademisk uddannelse blev jeg tilbudt en familieovertagelse af renseriet. Det var et godt valg. Og selvom min uddannelse måske pegede i en anden retning, så gav den mig nogle kompetencer, jeg kunne bruge til udvikling af virksomheden. Det tror jeg har været med til at give renseriet et godt ry. Vi står for et højt fagligt niveau, hvilket gerne skulle give dig tryghed som kunde hos os.

Anders Meldgaard - Indehaver Flex Rens
Anders Meldgaard – Indehaver af Flex Rens

Renseri og vaskeri serviceydelser

Vi tilbyder de fleste almindelige renseri- og vaskeriydelser. Vi har et stort maskinprogram og udfører alm. rens, vask og wetclean.

Renseriydelser

Vaskeriydelser

Der er en del flere. Husk vi har dag – til – dag levering! Du kan se vores priser her

Fra Nørrebro til vores renseri

Hvis du kommer i bil, er der som regel pladser lige uden for renseriet på Østerbrogade. Og hvis der ikke er plads lige udenfor på Østerbrogade, er der masser af pladser 20 meter henne om hjørnet i den nærmeste sidegade (Jacob Erlandsensgade). Der ligger også en Metrostation (Poul Henningsens Plads) ca. 250 m fra renseriet. Du kan finde os her