Renseri i København udfører skånsom rensning af dit tøj

Renseri i København med erfaring

Vi kan med stolthed sige, at vi med over 26 års erfaring i renseribranchen kan give dine tekstiler den pleje, de fortjener. Erfaring, kurser i Dansk Renseri Forening og løbende investering i renseriudstyr giver et godt udgangspunkt for, at du kan være tryg ved at overlade rensning af din sarte silkebluse eller dyrekøbte jakkesæt til os.

Vi vil være det bedste renseri i København!

Okay… det skriver de allesammen, lyder lidt hult og siger ikke så meget. Derfor vil vi opfordre dig til at kigge lidt rundt på vores webside. For vi prøver, hvor vi kan, at fortælle om vores renseri med gennemskuelige fakta i stedet for letkøbte udsagn.

Og selvfølgelig er der mange både gode, mindre gode og dårlige renserier i København. Vi gør alt hvad vi kan for at ligge i kategorien: “Gode renserier i København”. 😊

Færre renserier i København

Der er gennem de seneste år blevet færre renserier i København, og den udvikling fortsætter. Hvorfor nævner jeg nu det? Jo, for det er en konsekvens af en presset renseribranche, hvor mange ikke har overskud til at investere i professionelt produktionsudstyr. Måske har du haft en dårlig oplevelse i et renseri i København?

Hvad kan vores renseri tilbyde dig af renseriydelser?

Vi renser og presser det meste, som med fordel skal renses fremfor at vaskes. Jakkesæt, kjoler, frakker, slips, sofabetræk, etc.

Se vores priser her

Du kan regne med, at vi gennem de mange års erfaring har oparbejdet så meget ekspertise, at vi er i stand til at rense de mest sarte tekstiler.

Rensning af tøj er et håndværk

Det kræver en god portion viden og erfaring at udføre et godt og sikkert stykke renseriarbejde. Og der er mange ting, der kan gå galt igennem processen. Denne omfatter forbehandling, rensning i rensemaskine og til sidst presning af tøjet. Jeg beskriver processen for dig kort efterfølgende:

1. Pletbehandling af tekstilerne

Alle tekstiler bliver efterset og gennemgået for pletter under forbehandlingen. Her er det vigtigt at vide, hvad de enkelte tøjstykker kan tåle af pletopløsningsmidler. F.eks. er silke, hør og tøj med stærke farver særligt udsatte, hvis man påfører det forkerte detacheringsmiddel eller lader det sidde på i for lang tid.

2. Rensning i rensemaskine

Dernæst skal det besluttes, hvilken type rensning der skal udføres. Måske skal det være et særlig skånerens, hvis tøjet er meget sart eller der er ømtålelige besætninger på. Vores rensemaskine en af de seneste modeller af det tyske mærke Böwe, der i renserikredse betegnes som en pendant til “Mercedes”.

Böwe rensemaskine

3. Presning og strygning af tøjet

Efter rensningsprocessen bliver tøjet presset og/eller strøget. Også her er det afgørende at vide, hvad man gør. En renseripresse eller et strygejern kan sagtens lave skader, hvis det bliver brugt forkert. Vi nøjes ikke med kun at bruge dampdukken, men vi presser/stryger tøjet helt færdigt bagefter.

Kan vi blive dit foretrukne renseri i København?

Jeg håber, du vil give os en chanche til at vise, hvad vi kan! Vi har mange kunder, der kommer fra andre nærområder i København end lige netop Østerbro. Måske fordi deres lokale renseri er lukket. Eller måske passer vores beliggenhed med deres rute til arbejde.

Vi ligger centralt på Østerbrogade med nem parkering udenfor renseriet. Metroen ligger ca. 300 meter fra os. Det jeg ved med sikkerhed er, at mange af vores renserikunder, som er flyttet til en anden bydel, stadigvæk kører lidt ekstra for at besøge vores renseri.

Og husk: Vi har dag til dag levering på vores renseriydelser! Vores renseri har altid tøjet klar til dig dagen efter indleveringen kl. 15:00.