Firmaaftale Rens og Vask

Flex Rens kan tilbyde en firmaaftale til din virksomhed, hvor vi henter og bringer dine medarbejderes rensetøj eller skjorter 1-2 gange pr. uge, alt efter jeres ønsker og behov.

Hvordan fungerer afhentningsordningen?

Renseriordningen giver to muligheder for bestilling og betaling.

  1. Medarbejderne udfører selv bestilling og betaling via vores webbetalingsmodul: www.flexrens-erhverv.dk. Ved denne model er virksomheden helt fritaget for administration af afhentningsordningen.
  2. Vi sender en samlet faktura til virksomheden hver måned, hvor de enkelte medarbejderes forbrug er specificeret. Fakturaen betales af virksomheden, som derefter trækker de enkelte medarbejderes andele i lønnen. Denne model er selvsagt lidt mere adminstrationstung for virksomheden.

Ved begge modeller indebærer vores renseri aftale, at vi afhenter og leverer tøjet en eller to gange pr. uge. Tøjet afhentes et aftalt sted og leveres tilbage pakket i plasticdragtpose.

Hvilke fordele giver en renseriordning?

  • For medarbejderne: Der spares tid og besvær.
  • For virksomheden: Renseri firmaaftalen er gratis for virksomheden og kræver kun lidt plads.

Hvad er vores kernekompetence?

Faglærte medarbejdere som er i stand til at levere en kompetent pletbehandling og meget høj pressefinish. Alt tøjet dampes, presses eller stryges helt igennem.

Dette understøttes af en fornyelse af maskinparken i 2015. Topmoderne og miljøtidsvarende tysk rensemaskine. Koldstrygebord specielt beregnet til silke og sarte stoffer, der let kan skades. Og ikke mindst det sidste nye indenfor skjortemaskiner. Dette betyder, at kvaliteten af vores skjorteservice er absolut i top – bedre end håndstrøgede skjorter, forståes!

Hvori gør vi en forskel ved Firma Rens?

Kommunikation!

Vi lægger meget vægt på at have en personlig og direkte kontakt med de enkelte medarbejdere, når det er nødvendigt. Det kan eksempelvis være ved sart tøj, hvor aftagning af pletter kan indbære en vis risiko. Vi tager så gerne direkte telefonisk kontakt til den enkelte medarbejder, således at evt. misforståelser undgåes.

Vi stræber efter, at brugerne af vores firmarens oplever samme service, som de kunder, der afleverer deres tøj personligt ved disken i vores gadeforretning.

Bemærk også at…..

Vi foretager al tekstilvedligeholdelse in-house i virksomheden uden brug af forskellige underleverandører – dog undtaget skind- og tæpperens.

Det betyder, at vi selv har fuld kontrol over hele processen og kan tilbyde en firma aftale med en ensartet og vedvarende høj kvalitet.

Virksomheden har haft samme indehaver i 19 år og chefen er tæt på produktionsprocessen og lokaliserbar for hvem, der måtte ønske det.

På vores bestillings- og betalingsmodul: www.flexrens-erhverv.dk  kan du se mere om, hvordan vores OfficeService fungerer samt priser.