Brancheforening

Dansk Renseri Forening logo

Flex Rens er medlem af Dansk Renseri Forening – brancheforeningen for renserier i Danmark. Det giver os et godt udgangspunkt for at kunne yde dig professionel og kompetent tekstilpleje.

Dansk Renseri Forening pålægger os normer for forretningsetik og fornyelse indenfor fagkundskab og miljø.

Hvorfor er vi medlem?

Vi værdsætter dette medlemskab, eftersom det giver os en del fordele i relation til fornyelse og udvikling. For vore kunder er det en ekstra garanti for, at vi som renseri er på forkant med udviklingen og lever op til en række normer relateret til miljø, fagkundskab, forretningsetik, etc..

Miljø

Renseri branchen udvikler sig, som så meget andet, med lynets hast i disse år, hvor bl.a. strenge krav til miljø er en af de mere videnstunge udfordringer. Her har vi haft megen glæde af vores forening, som gennem tæt kontakt med miljømyndigheder har kunnet rådgive os til at implementere de bedste løsninger. Vi har i denne forbindelse også haft mulighed for at genneføre Foreningens omfattende miljøkursus.

Efteruddannelse

Derudover  får vi dækket vores behov for efteruddannelse gennem en bred vifte af  specialiserede kurser, som holder os ajourført, med hvad der sker af nyt indenfor rens og vask.

Fordele ved vores medlemsskab for dig som kunde

  • Vi er fra Dansk Renseri Forening pålagt en efterlevelsespligt af kendelser fra Forbrugerstyrelsen. D.v.s. disse kendelser kan ikke ankes fra vores side.
  • Adgang til Dansk Renseri Forenings miniankenævn for hurtig afgørelse ved evt. tvivlsspørgsmål om opståede skader på tøj under rensning.
  • Forsikringsordning i Dansk Renseri Forenings regi.

Selvom dette medlemskab ikke gør det alene, mener vi alligevel, at det hjælper os med til at være godt rustet til at gå fremtidens nye udfordringer i møde. Og at det for vore kunder giver en større sikkerhed for, at vi kan levere en professionel og tidsvarende tekstilpleje.

Du kan tjekke om et renseri er medlem af Dansk Renseri Forening ved at kigge efter det røde logo i renseriets vindue.